Hírek, aktualitások

Judo: A KSI-s Tóth Krisztián újabb bronzérme

Szerző: Judoinfo.hu - 2011. június 21.

image.jpgSzlovéniában rendeztek Európa-kupa viadalt a hétvégén, ahol Gorjánácz Zsolt, Tóth Krisztián és Szabó Franciska is a dobogó harmadik fokára állhatott.
Népes mezőny vett részt a celjei Európa-kupán, huszonkilenc ország 427 judósa mérlegelt, köztük tizenöt magyar judós.
Remek teljesítményt nyújtott Celjében a még csak tizenhét esztendős Tóth Krisztián. A KSI SE 81 kilogrammos junior-világbajnoki bronzérmese a szlovén Mulec, az ukrán Katajev, a német Gutsche, majd egy újabb szlovén, Gasper Jerman legyőzésével jutott be a legjobb négy közé, ahol a későbbi győztes orosz Grigorjev intésekkel jobbnak bizonyult. Krisztián a bronzmeccsen javított: a svájci Jacquet ellen két jukós vezetésről ipponnal nyert, így ő is a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
Az 57 kilogrammban a világ- és Európa-bajnoki bronzérmes Karakas Hedvig négy győzelem mellett a svájci Larissa Csatari és a bronzmeccsen a román Loredana Ohai ellen veszített, így az ötödik helyen végzett. A 48 kilogrammosoknál a még junior korú Kiss Renáta két győzelemmel és két vereséggel a hetedik helyen végzett, a többi magyar induló helyezetlenül zárt.

Fotó: EJU


Kapcsolódó linkek:

2011 júniusi híreink

A férfiaknál a KSI szerezte meg az aranyat az öttusa ob váltóversenyében, a nők 3.-ok lettek.

Ismét országos csúcsot döntött a KSI pályabajnok kerekese, Szalontay Sándor.

Az Országgyűlés június 27-én 280 támogató szavazattal, 9 nem és 37 tartózkodás mellett elfogadta a sport támogatásával összefüggő egyes törvények módosítását. Ennek értelmében társasági-adókedvezményt kaphatnak az öt látvány-csapatsport valamelyikét támogató vállalkozások. A rendszer működtetésében jelentős szerepet kap a Nemzeti Sport Intézet.

Varasdon a horvát szövetséggel közösen rendezte a magyar szövetség az idei kerékpáros országúti- és időfutam országos bajnokságot. Az ob-n a KSI Schwinn-Csepel SE kerekesei az utánpótlás-korosztályokban összesen tíz érmet zsebeltek be.

Szlovéniában rendeztek Európa-kupa viadalt a hétvégén, ahol Gorjánácz Zsolt, Tóth Krisztián és Szabó Franciska is a dobogó harmadik fokára állhatott.

Parádésan szerepeltek a KSI SE sportolói a pünkösdi hétvégén: a cselgáncsozó Joó Abigél a lisszaboni világkupán ezüst-, az öttusázó Kasza Róbert a Kreml Kupán bronzérmes helyen zárt

A KSI SE új szakosztállyal bővült: június 8-án megalakult a kézilabda szakosztály. Jelentkezni a (+3620) 661 15 95-ös telefonszámon, Szabó Lászlónénál lehet.


Hírarchivum

2012 - április (18)
2012 - március (13)
2012 - február (16)
2012 - január (15)
2011 - december (25)
2011 - november (22)
2011 - október (18)
2011 - szeptember (15)
2011 - augusztus (13)
2011 - július (6)
2011 - június (7)
2011 - március (1)