Hírek, aktualitások

KSI: Joó Abigél Lisszabonban, Kasza Róbert Moszkvában állt dobogóra

Szerző: nupi.hu - 2011. június 14.

 

image.jpgParádésan szerepeltek a KSI SE sportolói a pünkösdi hétvégén: a cselgáncsozó Joó Abigél a lisszaboni világkupán ezüst-, az öttusázó Kasza Róbert a Kreml Kupán bronzérmes helyen zárt.
A KSI SE judós Európa-bajnoka folytatta parádés szereplését: az idei hetedik rangos nemzetközi tornáján az ötödik érmét szerezte meg, ezúttal a lisszaboni női Világkupán állhatott fel a dobogó második fokára. A húsz esztendős magyar csillag ebben az évben bronzérmes volt a bakui World Judo Masters-en, majd a párizsi Grand Slam-tornán, megnyerte a bakui GP-t, ezüstérmes volt a moszkvai Grand Slamen, s a legutóbbi hétvégén Lisszabonban is ezüstérmet szerzett. Fotó (judo): Záhonyi Tamás (IJF)
image.jpgKasza Róbert Moszkvában, a Kreml Kupán aratott. A KSI öttusázója a meghívásos viadalon lett harmadik, öt a szintén magyar Marosi Ádám követte a tabellán.

 


Kapcsolódó linkek:

2011 júniusi híreink

A férfiaknál a KSI szerezte meg az aranyat az öttusa ob váltóversenyében, a nők 3.-ok lettek.

Ismét országos csúcsot döntött a KSI pályabajnok kerekese, Szalontay Sándor.

Az Országgyűlés június 27-én 280 támogató szavazattal, 9 nem és 37 tartózkodás mellett elfogadta a sport támogatásával összefüggő egyes törvények módosítását. Ennek értelmében társasági-adókedvezményt kaphatnak az öt látvány-csapatsport valamelyikét támogató vállalkozások. A rendszer működtetésében jelentős szerepet kap a Nemzeti Sport Intézet.

Varasdon a horvát szövetséggel közösen rendezte a magyar szövetség az idei kerékpáros országúti- és időfutam országos bajnokságot. Az ob-n a KSI Schwinn-Csepel SE kerekesei az utánpótlás-korosztályokban összesen tíz érmet zsebeltek be.

Szlovéniában rendeztek Európa-kupa viadalt a hétvégén, ahol Gorjánácz Zsolt, Tóth Krisztián és Szabó Franciska is a dobogó harmadik fokára állhatott.

Parádésan szerepeltek a KSI SE sportolói a pünkösdi hétvégén: a cselgáncsozó Joó Abigél a lisszaboni világkupán ezüst-, az öttusázó Kasza Róbert a Kreml Kupán bronzérmes helyen zárt

A KSI SE új szakosztállyal bővült: június 8-án megalakult a kézilabda szakosztály. Jelentkezni a (+3620) 661 15 95-ös telefonszámon, Szabó Lászlónénál lehet.


Hírarchivum

2012 - április (18)
2012 - március (13)
2012 - február (16)
2012 - január (15)
2011 - december (25)
2011 - november (22)
2011 - október (18)
2011 - szeptember (15)
2011 - augusztus (13)
2011 - július (6)
2011 - június (7)
2011 - március (1)