Hírek, aktualitások

TAO - Adatszolgáltatási táblázat

Szerző: nsi - tao - 2012. augusztus 09.

Tisztelt Sportszervezetek!

 

A látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos adatszolgáltatás és az ellenőrzés nyomon-követhetőségének biztosítása érdekében kérjük, hogy a mellékelt kitöltési útmutató alapján kitöltött táblázatot küldjék el a sportágnak megfelelő e-mail címre (jegkorong@sportintezet.hu, kezilabda@sportintezet.hu, kosarlabda@sportintezet.hu, labdarugas@sportintezet.hu, vizilabda@sportintezet.hu). Az exceltábla neve a sportszervezet neve legyen (Pl.: Minta Utánpótlás Sport Club.xls)

 

 

Az Excelhez tartozó kitöltési útmutatót az alábbiakban olvashatja:

 

Kérjük, ne szerkesszék, és ne változtassák meg a táblázat formátumát, csak a Nemzeti Sport Intézet által készített dokumentumot használják. Saját készítésű táblázatot nem áll módunkban elfogadni!

 

 

A táblázat kitöltési útmutatója:

 

1.       Kérjük, hogy támogatott szervezet nevét, és a jóváhagyott sportfejlesztési program számát tüntessék fel a táblázat tetején!

 

2.       Kérjük, hogy a SÁRGA színnel jelölt tartományokat legyenek szívesek kitölteni, a szürke mezőket hagyják szabadon!

 

3.       A táblázat kitöltése az alábbi szempontok alapján kitöltve fogadható el:

 

a.       Csak a támogatott szervezetre vonatkozó sorokat és rublikákat legyenek szívesek kitölteni! (Ami nem vonatkozik a sportszervezetre kérjük, hagyják üresen!)

b.      A megfelelő rublikát minden esetben FORINTRA PONTOS ÖSSZEGGEL legyenek szívesek kitölteni!

c.       A táblázat oszlopainak megnevezése:

 

i. Pénzügyileg teljesült támogatási igazolás szerinti összeg:

Kéjük, hogy az adott jogcímhez tartozó pénzügyileg teljesült támogatási igazolások összegével legyenek szívesek kitölteni.

(Kérjük, hogy a táblázat oszlopában a következő számformátumot használják, pl.: 1500000)

 

ii. Ténylegesen felhasznált összeg:

A támogatási időszakon belül az adott jogcímre (aljogcímre) fordított összeg!

(Kérjük, hogy a táblázat oszlopában a következő számformátumot használják, pl.: 1450000)

iii. Átcsoportosított összeg (módosítás 2012. 06. 30 előtt):

Kérjük, azt az összeget legyenek szívesek feltüntetni, amellyel lecsökkentették (pl.: -100000), vagy megemelték (pl.: 60000) az adott jogcímhez (aljogcímhez) tartózó, a sportfejlesztési program szerint jóváhagyott támogatási összeget. (Amennyiben helyesen adta meg az összegeket, a táblázat alján található összesítő cella zöld színű, és 0,-Ft értéket mutat! A táblázat automatikusan számolja!)

 

iv. Ahonnan/ahova az átcsoportosított összeg került (szöveges kitöltés):

A jóváhagyott sportfejlesztési program költségvetésétől eltérően felhasznált (átcsoportosított/módosított) támogatási összeg felhasználásának szöveges leírása. Értelemszerűen ha egy jogcímet (aljogcímet) nem érintették módosítások illetve átcsoportosítások, abban az esetben ez az oszlop üresen marad. A csökkentéssel érintett jogcím (aljogcím) esetében az ebben az oszlopban megnevezett jogcím(ek), aljogcím(ek) azt a jogcímet (aljogcímet) fogják jelenteni ahová az összeg átcsoportosításra került, azon jogcímek (aljogcímek) esetében, ahol plusz források jelennek meg pedig ugyanez az oszlop annak a jogcím(ek)nek, aljogcím(ek)nek a nevét fogja tartalmazni ahonnan az összeg átcsoportosításra került.

 

v. Szakszövetség felé leadott hosszabbítási kérelemben szereplő összeg:

Kérjük, hogy az országos szakszövetséghez benyújtott hosszabbítási kérelemben szereplő összeget legyenek szívesek feltüntetni.

(Kérjük, hogy a táblázat oszlopában a következő számformátumot használják, pl.: 500000)

 

vi. Fel nem használt, visszafizetendő támogatás összege:

A támogatási időszakon belül nem használt, visszafizetendő támogatás összege. (A táblázat automatikusan számolja!)

 

A táblázat letölthető innen: TAO_adatszolgaltatas_tablazat.xls

 

Amennyiben kérdésük merül fel a táblázat kitöltésével kapcsolatban kérjük, keressék a Nemzeti Sport Intézet munkatársait, a www.nupi.hu/tao honlapon található elérhetőségeken!

 


Kapcsolódó linkek:

2012 augusztusi híreink

Tisztelt Sportszervezetek! A látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos adatszolgáltatás és az ellenőrzés nyomon-követhetőségének biztosítása érdekében kérjük, hogy a mellékelt kitöltési útmutató alapján kitöltött táblázatot küldjék el a sportágnak megfelelő e-mail címre. Az exceltábla neve a sportszervezet neve legyen (Pl.: Minta Utánpótlás Sport Club.xls)

Tisztelt Sportszervezetek! A látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011. (VI. 30.) Korm. rendelet 11. § (1) bekezdésének értelmében az elszámolás részeként a támogatás felhasználását igazoló szöveges, szakmai beszámolót kell benyújtani az ellenőrző szervezet felé. Az ellenőrző szervezetnek a közvetett állami források felhasználásáról részletes kimutatást kell készítenie.


Hírarchivum

2012 - augusztus (2)
2012 - június (3)
2012 - május (5)
2012 - április (30)
2012 - március (45)
2012 - február (42)
2012 - január (36)
2011 - december (41)
2011 - november (47)
2011 - október (41)
2011 - szeptember (45)
2011 - augusztus (42)
2011 - július (31)
2011 - június (29)
2011 - május (4)
2011 - április (4)
2011 - március (9)