Hírek, aktualitások

Röplabda: Sport XXI. sporttábor Gödöllőn

Szerző: hunvolley.hu - 2011. július 20.

image.jpg

A Nemzeti Sport Intézet Sport XXI. Programjának keretén belül az idei évben a Magyar Röplabda Szövetség megkezdte a következő korosztályos válogatott kialakítását.

A Sport XXI. Utánpótlás nevelési program - az utánpótlás-nevelés állami támogatásának részeként - a Héraklész Bajnokprogram alatti korosztályokat vagy a Héraklész Bajnokprogramban nem regisztrált sportolókat (10-től maximum 15 éves korig) érinti. A Program a tehetségek felismerését, kiválasztását, képzését és fokozott gondozását teszi lehetővé.
Az edzők javaslatai és az Országos Mini Kupán végzett felmérések eredményeinek figyelembevételével alakult ki az első táborba meghívott tehetséges játékosok névsora, akik korosztályukban kiemelkedő teljesítményt nyújtanak már most.


A tábor időpontja: 2011.07.17 (vasárnap) - 07.23. (szombat)
Helyszín: Gödöllő, Szent István Egyetem Kollégiuma és Tornacsarnoka
A programban hétfőtől péntekig naponta két edzés (délelőtt-délután), meghívott szakemberek rövid előadásai, élménybeszámolói szerepelnek.
Táborvezető:  Szabados István, Sport XXI. női referens, segítője Horváth András szövetségi edző.
image.jpg
A táborba meghívott játékosok:
Benedek Gabriella (Vasas), Bondor Blanka, Kanizsai Magdolna, Kiss Gréta, Kökény Nóra (KESI), Kántor Mercédesz, Duduka Inez (KASI), (Ilyés Emese Nyíregyháza Móricz), Thuránszky Aliz, Török Kata (KRA), Miklai Mercédesz (Nagybajom), Nagy Zsuzsanna, Jaitl Réka Alexandra (Győr), Bartolák Aliz, Bagyinka Fanni (BRSE), Hemmert Kyra, Mester Adél, Streitmann Veronika, Maurer Katalin (TEVA), Juraszik Patrícia, Papp Lujza Dóra (UCSDSE)


A Sport XXI. Program keretein belül a fiúk részére is szervez tábort a szövetség Izsákon augusztus közepén. A tábor előkészítése a napokban végretér és az érintettek megkapják a meghívójukat.


Kapcsolódó linkek: